Viewed 54 times 0 Answers
0
کلی اینکه توی سایت ها مثلا indeed و در اگهی های استخدام، جزو ریکوایرمنت ها مینویسه : تجربه و سابقه کاری 3 سال ، منظورش 3سال کانادایی هست یا نه اگه سابقه کار از ایران با استعلام و سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی قبول میکنن ؟؟ اکثر کارها زده تجربه کار اگه کانادایی منظورشون باشه که خیلی سخت میشه پوزیشن کاری پیدا کرد.
2021-09-14 05:40:00 Canada کار #بیمه تامین اجتماعی
Similar Question:
#بیمه تامین اجتماعی

برای کارشناس ارشد روانشناسی کودک که ده سال سابقه کار دارند و کلینیک مشاوره دارند کدوم استان رو برای مهاجرت پیشنهاد میدین؟ کسی بوده که مهاجرت کرده بتونیم اطلاعاتی بگیریم ازشون؟
2021-09-05 04:17:00 #Canada

اینکه توی قرداد ذکربشه شرکت هر زمان که بخواد میتونه قرداد رو فسخ کنه چیز نرمالی هست ؟ درسته؟
2021-09-11 14:12:00 #Canada

به همه من احتمالا از فروردین با همسرم میام تورنتو ایشون پرمیت تحصیلی و من پرمیت کاری لیسانس حسابداری ۲ سال سابقه کار حسابداری و ۱۶ سال سابقه کار بانکی دارم مکالمه زبانم در حد ۶/۵ تا ۷ هست به نظرتون امکان پیدا کردن کار به عنوان کمک حسابدار ، تلر بانک یا cashier رو دارم از الان شروع به جستجوی کار کنم؟ از کجا می تونم firm پیدا کنم که کمک حسابدار حتی در حد intermediate بخوان ؟ در خصوص کار در بانک توی سایتهای کاریابی چیزی نمیبینم باید حضوری برم؟ خیلی نگران پیدا کردن کار هستم
2021-10-03 09:34:00 #Canada

ی که تو شهر مونترآل هستند، برای کار تخصصی تو زمینه مهندسی پزشکی یا الکترونیک با دانش زبان انگلیسی شانس پیدا کردن کار تخصصی هست؟ سایت های کاریابی رو چک کردم ناامید شدم اکثرا هر دو زبان رو تو مهارت ها قید کردن
2021-09-12 18:13:00 #Canada